Πάθος για Ποιότητα
Με αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα κριτήρια, δημιουργούμε χυμούς εξαιρετικών γεύσεων που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Ένα Δυναμικό Δίκτυο
Με ένα εξαιρετικά οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και ένα δίκτυο συνεργατών, διασφαλίζουμε την παράδοση των προϊόντων μας οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Private Label
Οι κορυφαίες αλυσίδες super-market της Ελλάδας μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους για την παραγωγή των private label χυμών τους.

Ιδρύσαμε τους Ελληνικούς Χυμούς στην Ελλάδα το 2003. Από τότε, δουλεύουμε συνεχώς για τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

21 χρόνια μετά, οι Ελληνικοί Χυμοί έχουν διακριθεί για τους γευστικούς χυμούς και τα πεντανόστιμα φρουτοποτά που δημιουργούν, τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και τις γρήγορες και ευέλικτες υπηρεσίες που προσφέρουν στους απαιτητικούς πελάτες τους.

Οι τέσσερις ανεξάρτηρες γραμμες παραγωγής μας εξασφαλίζουν:

  • Προϊόντα με την εγγύηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας που πιστοποιείται από τη δυνατότητα παραγωγής 42.000 κουτιών ανά ώρα.
  • Αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους και συνεχή παρακολούθηση των προϊόντων από ειδικά εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.
  • Σφραγίδα των διεθνών πιστοποιητικών διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, BRC v9, IFS v8.

21

Χρόνια
στην
αγορά

Διαθέτουμε τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ οι γραμμές παραγωγής μας έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν οποιοδήποτε όγκο παραγγελιών. Παράγουμε σε υψηλή ταχύτητα, πάντα με αφοσίωση στην κορυφαία ποιότητα. Τα γεγονότα το αποδεικνύουν:

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις 13.500 τ.μ. και ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 5.600 τ.μ. στην Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας, σε ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων.
Τελευταία λέξη στην Τεχνολογία
Κατέχουμε τεχνογνωσία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανολογικό εξοπλισμό, με την εγγύηση της SIG COMBIBLOC και της KF ENGINEERING.

42.000

κουτιά
ανά ώρα

Ένα υπερσυγχρονο εργαστήριο γεύσης

Δείτε τις εγκαστάσεις μας!
Η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα

Banner image
Banner image
Επισκεφθείτε μας

Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας, Ελλάδα
Τ.Θ. 2160, Ταχυδρομικός Κώδικας: 41 003

Καλέστε μας

Τηλ.: +30 2410 541541 / Fax: +30 2410 541130
Γραμμή καταναλωτών: 800 11 54154

Στείλτε μας email

info@hellenicjuices.gr